059 28240 info@norvik.si
© 2021 NORVIK d.o.o. | O piškotkih
NORVIK klimatizacija d.o.o.
Letališka cesta 27,
1000 Ljubljana

041 654212 | info@norvik.si

Hladilni agregati

Hladilni agregati so namenjeni ohlajevanju hladilne vode, s katero preko distribucijskih cevovodov in konvektorjev, klimatov itd.. različnih oblik hladimo in ogrevamo prostore. V zadnjem času se zaradi učinkovite rabe energije uveljavljajo naprave, ki delujejo kot toplotne črpalke manjših in večjih moči. S temi napravami lahko istočasno hladimo prostore in pripravljamo toplo sanitarno vodo, ali poleti hladimo pozimi pa grejemo objekt.

Hladilnih agregatov je več vrst in sicer glede na vrsto kompresorjev in velikost kompresorjev, lahko so voda/voda, zrak/voda, voda/zrak itd. Sedaj se pa uveljavljajo tudi inverterski hladilni agregati zrak/voda kateri omogočajo izredno reguliranje izhodne vode, manjšo porabo el. energije in pa izredno učinkovito gretje vode tudi pri zunanjih temperaturah -25°C za ogrevanje hiš, sanitarne vode in poslovnih prostorov.

Nudimo vam kompletno rešitev
prodaja, servis, garancijsko in po-garancijsko vzdrževanje ter tlačne preizkuse hladilnih agregatov vodilnih svetovnih proizvajalcev. Z uporabo kompresorjev priznanih svetovnih proizvajalcev, lastnim projektiranjem in dimenzioniranjem konstrukcije ter izborom visoko kvalitetnih sestavnih komponent pa izdelujemo zanesljive in učinkovite hladilne agregate po naročilu.

Želite več informacij?

Pokličite 041 654 212 ali pošljite sporočilo

Ime*

Elektronski naslov*

Telefon

Zadeva*

Sporočilo*Vaši podatki so pri nas varni
Sporočilo ni poslano!
Telefon Mail